Nogle gange skal der bare en lille overraskelse til for at “skubbe” modtageren derhen, hvor den naturlige og meget eftertragtede nysgerrighed begynder at tage over...

Fortsæt

Lasergravering i træ og finer

Sig det naturligt.
Sig det med træ...

Træ er et naturmateriale. Hårdheden svinger fra træsort til træsort, men den svinger også inden for det samme stykke træ. Det giver en række spændende udfordringer, med også mange muligheder.

Vi kan gravere tekst, grafik og billeder i træ med en helt unik præcision og detaljeringsgrad. Vi kan også skære emner ud i facon eller som 3D.

Lasergravering i træ og finer

Ude efter det "rå" look.
Sig det med læder...

Relax - take it easy. Vi har ikke tænkt os at sende en flok utilpassede bøller på nakken af dig, vi vil bare gerne vise dig hvordan det ser ud, når vi lasergraverer i læder.

Hvordan det så ender som et produkt eller et emne, der skaber værdi for dig – thjaee, det ved du nok meget mere om end vi gør - for (næsten) kun fantasien sætter grænser for hvad vi kan udføre. Max. format for gravering er L:600 x B:400 x D:170 mm.

Lasergravering i træ og finer

Det farverige udtryk.
Sig det med akryl...

Plastmaterialet Akryl er blandt mange kendt som plexiglas. Det er en hård plasttype, som jeg både kan gravere og laserskære i. Akryl kan med fordel anvendes til både smykker, lamper, magasinholdere etc.

Akryl fås i et utal af farver og tykkelser hvilket giver uendelige muligheder for at følge- eller skabe tidens trend.

Lasergravering i træ og finer

Klinisk og korrekt.
Sig det på glas...

Vi har også mulighed for at gravere i glas. Ikke kun vinglas, men alle emner der er lavet af glas. Dette kan bl.a. bruges til ekslusiv branding, stærk personlig henvendelse, overraskende gaver og meget meget mere.

Kontakt os for mere info vedrørende lasergravering af glas.

Lasergravering i træ og finer

Den nye trend.
Sig det med filt...

Hård i filten? Nej, egentlig ikke. Vi skærer blot alle tænkelige emner ud i filt. Et anderledes materiale, der giver anderledes muligheder - og som vinder ind som den nyeste trend.

Her til venstre, er det f.eks. brugt som støjdæmpende vægdekoration, men det kunne også være indpakning/dekoration af brandprodukter, nøgleringe eller bordskånere m.m.

Filt fås i et utal at farver og tykkelser.

Rayven Lasergravering

v/ Erik Damgaard Laursen
Gisselfeldparken 10
9400 Nørresundby

R

Tlf.: 61 67 05 78
e-mail: info@rayven.dk
Se kørselsvejledning

kort